Animaties Domaine Arleblanc

Mosselavond

Concerten & Shows

Dag Programma

Mini Club

 

Mosselavond


In de zomermaanden juli en augustus kunt u iedere dinsdagavond genieten van Mosselen met friet.

 

Mini Club


De Mini Club, iedere morgen van 10.15 tot 12.15, van maandag tot vrijdag, met Nederlandstalige begeleiding.  En natuurlijk met Lenny de Vos, onze mascotte!


Concerten & Shows


In het zomerseizoen bieden wij u een compleet animatieprogramma.  Franse chansons, Karaoke, Circus, Hypnose, Bingo, Disco, Back to the sixties, er is voor iedereen wat leuks.  Vanaf 19.00 uur tijdens de borrel en diner.

 

Kano Varen


In de zomer vertrekken we iedere dinsdag om 8.30 vanaf de camping om op de Ardeche te gaan kanovaren.  Iedere donderdag om 10.00 uur gaan we varen op de Chassezac.  Met shuttle service vanaf de camping.


Buiten het zomerseizoen kunt u aan de receptie terecht om voor u een kanotocht te reserveren op een door u gewenst tijdstip.


Dag Programma


Aquagym, pétanque tournooi, wandeltocht met gids, kano varen, sport tournooien en natuurlijk de inmiddels bekende luchtbeddenrace op de rivier. Onze animateurs houden groot en klein bezig!

 

Pétanque


In de zomer iedere maandag, woensdag en vrijdagmiddag een pétanque tournooi. Bekijk het programma om te zien of we doublette of triplette spelen.


Buiten het zomerseizoen hoeft u alleen maar op ons dorpsplein te gaan kijken 's middags, u vindt er altijd wel boulespelers.

Op Arleblanc hoeft u zich geen minuut te vervelen !