Vakantie met Kids op Arleblanc

De Miniclub

De kinderboerderij

De speeltuin

Het waterpark

 

De Miniclub


In de zomer, van maandag t/m vrijdag kunnen de kinderen van 5 tot 10 jaar naar de miniclub met Nederlandstalige begeleiding. Knutselen, speurtochten, spelletjes, de kids vermaken zich uitstekend. En u heeft een paar uur de handen vrij.

 

De Waterspeeltuin


Gelegen in ons Aquapark is er speciaal voor de kleintjes een waterspeeltuin. Ze vermaken zich volop met de fonteinen en waterstralen.


De Kinderboerderij


Zorgen voor de kippen en konijntjes, de moestuin. Onze kinderboerderij bevindt zich pal naast de miniclub. Onze dieren laten zich graag knuffelen en natuurlijk moeten ze op tijd gevoerd worden.

 

De Midget golf


Het blijft leuk voor alle leeftijden, de midget golf. De clubs zijn verkrijgbaar aan de receptie. In de schaduw van de bomen gezellig met het hele gezin een rondje golfbaan.De speeltuin


Voor de kleintjes is er een speeltuin gelegen aan het dorpsplein van Arleblanc. Terwijl u op een bankje van de zon geniet kunnen de kinderen onbezorgd spelen.

 

Optredens


Ook bij onze avond voorstellingen hebben wij aan de kinderen gedacht. Een circus, een clown, de kleintjes genieten met volle teugen op ons dorpsplein.


Ook de kids genieten in de Ardeche!