Camping Domaine Arleblanc

De Receptie

Een uitgebreide campingwinkel

Een wasserette

Laadpunt auto

 

De receptie van Camping Arleblanc


Onze meertalige receptionistes heten u van harte welkom en staan tot uw dienst voor al uw vragen. Zij kennen de regio op hun duimpje en zijn graag bereid u te adviseren en reserveringen voor uitstapjes voor u te maken. U kunt aan de receptie ook een tafeltje reserveren in ons restaurant.  In het hoogseizoen wordt aan de receptie ook Nederlands gesproken.


De Campingwinkel van Camping Arleblanc


In de campingwinkel van Arleblanc ontvangen wij u met een glimlach en presenteren wij u een ruime selectie van producten uit de Ardèche, van lokale producenten. Verder is er iedere morgen vers brood te verkrijgen. In het laagseizoen dient u dit de dag van te voren te bestellen.

De wasserette


Naast drie grote wasmachines vindt u twee grote drogers in onze wasserette op het pleintje naast de receptie en campingwinkel. Muntjes en wasmiddel zijn te verkrijgen bij de kassa van de campingwinkel.

Laadpunt electrische auto's

Vlak naast de receptie vindt u laadpunten voor uw electrische auto.  De kosten bedragen 15 euro, meldt u aan bij de receptie.  Het is absoluut verboden auto's bij de huuraccommodaties of staanplaatsen op te laden, de installaties zijn hier niet voor geschikt.

Geniet van een onbezorgde vakantie!

unsplash