Waterpark en Rivier Camping Arleblanc

Een heerlijk zwembad

Geweldige glijbanen

De Rivier

Privéstranden

 

Het Zwembad


Sinds 2019 beschikt Camping Arleblanc over een nieuw waterpark met een zwembad, een waterspeeltuin en 4 gloednieuwe glijbanen die voor veel plezier en vrolijke sensaties zorgen voor de hele familie.  De grote zonneweides nodigen uit tot lekker niksen in de zon, maar ook de schaduw van de rieten parasols wordt zeer gewaardeerd.

 

De Rivier Labeaume


Een uitzonderlijk wateroppervlak gelegen langs Camping Arleblanc nodigt uit om heerlijk te zwemmen of om lekker te luieren op een luchtbed. U kunt er ook meedoen aan de verschillende activiteiten die ons animatie team in de zomer op en langs het water organiseert zoals de luchtbeddenrace of een waterpolo toernooi.


De Glijbanen


De 3 rechte steile glijbanen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar. De watertube is favoriet bij de wat oudere jeugd. 

Privéstranden aan rivier Labeaume


Omdat Camping Arleblanc direct aan de rivier is gelegen zijn onze privéstranden makkelijk te bereiken.

Voor wat meer rust en privacy kunt u de rivier zwemmend oversteken om aan de overkant talloze fijne rustige plekjes aan het water te vinden.


De Waterspeeltuin


Gelegen in ons Aquapark is er speciaal voor de kleintjes een waterspeeltuin. Ze vermaken zich volop met de fonteinen en waterstralen.

 

Kinderstrand


Langs het water ligt het privé strand van Camping Arleblanc gereserveerd voor de kleintjes, met ondiep water en een strand van fijn zand dat de ideale speelplek vormt voor de kinderen. De jeugd kan op zijn beurt dan weer terecht op de rotsen waarvan het heerlijk duiken is.

Zonnen en zwemmen op Camping Arleblanc!