Wat is er te zien en te doen in de Ardèche?

De Prachtige Natuur

De mooiste dorpjes

Een rijke cultuur

Toeristische trekpleisters

 

Prachtige Natuur in de Ardèche


Met het natuurreservaat van de Gorges de l’Ardèche, de Gorges de la Baume en het Regionaal Natuurpark van de Monts d’Ardèche, heeft u in de Ardèche keuze te over om te genieten van de prachtige natuur met natuurlijk de Pont d’Arc, het Païolive-bos, de rivieren en meren en nog veel meer.

 

Leuk voor Kids in de Ardèche


De Pont d'Arc, de Gorges de l'Ardèche, de Grot Chauvet, Le Mont Gerbier de Jonc, Aven d'Orgnac, sommigen dingen maken uw bezoek aan de Ardèche compleet. Wij zetten ze voor u op een rijtje


De mooiste dorpjes van de Ardèche


Slaperige dorpjes onder de Zuid-Franse zon, de een nog mooier dan de andere. Wij hebben een selectie gemaakt van de dorpjes die u absoluut niet mag missen. 

Ardèche culinair


De Ardèche staat bekend om zijn geitenkaasjes, de picodons, de kastanjes, de bosbessen, de forellen uit onze rivieren, de kastanjecrème, de confitures van lokaal fruit, de lijst is lang en gevarieerd. Veel producten vindt u in onze winkel en u kunt ook op bezoek bij een aantal van onze leveranciers.

Een rijke cultuur in de Ardèche


Kastelen, musea, historisch erfgoed, industrieel erfgoed, kunst, festivals, de Ardèche heeft ontzettend veel te bieden.  Hierbij wat tips om de echte Ardèche de ontdekken.

 

De leukste markten van de Ardèche


Joyeuse, Largentière, Ruoms, ieder dorp en stadje in de Ardèche heeft zijn eigen markt. Naast de weekmarkten zijn er in het zomerseizoen ook een aantal avond markten.  Wij geven u onze persoonlijke favorieten.


Zoveel moois te ontdekken in de Ardèche!