Sporten in de natuur van de Ardèche

Canyoning

Speleologie

Rotsklimmen

Vissen

Met betrouwbare partners


Er is zoveel te doen in de Ardeche en er zijn veel bedrijven die een grote variatie aan activiteiten aanbieden.  Om u nog beter van dienst te zijn werken wij samen met betrouwbare partners bij wie u in goede handen bent tijdens de diverse uitstapjes die u met uw gezin of met vrienden wilt ondernemen.  


Bij onze partner Ceven Aventures bent u in vertrouwde handen als het gaat om canyoning, speleologie, rotsklimmen, rafting, stand-up paddle en nog veel m eer.  De meeste activiteiten kennen verschillende parcours voor kinderen, beginners en gevorderden.  Onze receptie is u graag van dienst om deze activiteiten voor u te organiseren en te reserveren. Wij vertellen er graag meer over. Excursies dienen contant te worden betaald aan de receptie.


Indien u graag vist, kunt u bij het Office de Tourisme in Joyeuse en bij de tabakswinkel in Lablachère terecht voor een visvergunning.  De landelijke visvergunning voor heel Frankrijk is helaas niet geldig in de Ardèche en de Jura.  Wij kunnen voor u een gids boeken die u de allermooiste stekjes van de omgeving laat zien.  Deze gidsen zijn erkend door de Visfederatie van de Ardèche.  Camping Arleblanc heeft het label "hébergement pêche" en is direct gelegen aan de rivier Labeaume waar u heel fijn kunt vissen.


Wij kunnen verder een gids voor u organiseren die u op de mountainbike de omgeving laat zien, eventueel met huurfiets.


En verder kunt u nog door de bergen rijden op een quadbike, over de Ardèche vliegen in een ULM, met de kinderen naar een boomklimpark, er zijn eindeloos veel leuke dingen te doen rondom Camping Arleblanc.  Aan de receptie kunt u alle informatie vinden.

Op Avontuur in de Ardèche!